Alfsdotter, coach och konsult.

Kul med Coffice på Templet

Publicerad: 19/12, 2019

Jag har nyligen flyttat in med mitt företag Alfsdotter Coach & Konsult hos Templet på Muréngatan i Gävle. Jag hyr en fast kontorsplats där jag vid behov kan lämna mina saker mellan gångerna jag är i lokalerna.

För mig är det värdefullt att ha ett kontor som ger mer sociala kontakter än att bara arbeta hemma. Jag har nu en centralt belägen och trevlig arbetsplats i kreativ miljö. Där blir också jag kreativ!


Jag ser fram emot nya arbetskamrater när Templet nu öppnat upp för Coffice. Ett koncept där vi arbetar och fikar var för sig, eller tillsammans om det passar. Vi kan också anordna gemensamma event som frukostar och föreläsningar, AW eller nätverka på andra sätt. Jag berättar gärna mer om varför det här fungerar så bra för mig.

 

Det här är Coffice på Templet

Templet är lika delar arbetsplats, kreativ mötesplats och sambandscentral. Här kan du arbeta, knyta kontakter, boka kundmöten i konferensrum eller träffas i sköna avslappnande mötesmiljöer i en av Sveriges trevligaste samlingslokaler, utrustad med flera olika mötesrum. Du behöver ju inte hyra ett helt eget kontor. Hyr den plats du behöver, när du behöver. En del kallar det Coworkingplatser eller Hot desking. Vi kallar det för Coffice på Templet. du kan hyra in dig för en dag eller löpande månadsvis utan bindande kontrakt i övrigt. Läs mer om Coffice på Templet här >>

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK