Alfsdotter, coach och konsult.

Om Anna Carina

Jag har genom åren haft väldigt olika jobb, i butik, på en verkstad och en mack, på bibblan, ett IT-företag, i kundtjänst, och jag tänkte ett tag för många år sedan att jag kanske skulle passa som arbetsförmedlare eller yrkesvägledare.

Jag har jobbat med administration, löner, ekonomi och projektledning, och när jag gjorde alla de sakerna samtidigt på Landstinget Gävleborg i slutet på 90-talet så smällde jag rakt in i väggen, utbränd som det hette då. Min närmsta chef var väldigt bra och jag hade gott stöd när jag kom tillbaka efter sjukskrivning, MEN – jag var helt klar med det jobbet.

Så jag sa upp mig och började plugga till Hälsopedagog på Högskolan i Gävle, en utbildning jag hade drömt om i nästan 20 år, och nu var det dags. Det fanns inte direkt några jobb jag ville ha när jag var klar 2002 och jag bestämde mig för att starta eget företag för att få utlopp för mina hälsofrämjande entreprenörsidéer. Det var roliga och utvecklande år då jag jobbade med uppdrag som föreläsare, utbildare, coach och projektledare för ungdomar och cirkusartister. Passade mig som hand i handske med den variationen.

Sen var det dags för nya idéer igen och jag startade ett assistansbolag tillsammans med en kompanjon. Vi spånade nån månad och så drog vi igång i maj 2008. Mycket jobb men väldigt roligt! Jag var VD och Ekonomichef, samt personal- och verksamhetsansvarig för en del av våra ca 100 anställda. Vid verksamhetsplanering 2011 satte vi upp målet att bli Gasellföretag 2013, vilket var första året vi skulle kunna nå alla kriterier. OCH DET GJORDE VI!!! Företaget hade vuxit med över 600% sedan starten!!!!

I oktober 2016 gjorde jag exit från assistansbolaget och hade efter det 3 års time-out. Under den tiden har jag bland annat passat på att vara Nanny i Bahamas och Colorado. En punkt på min Bucket list sedan tonåren som nu blev verklighet 40 år senare.

Våren och sommaren 2019 hade jag ett uppdrag att jobba med ekonomi på ett företag i Gävle. Det blev en bra inkörningsperiod inför starten av Alfsdotter Coach & Konsult i augusti!

Kontakta mig »

 

Anna Carina Alfsdotter.
Anna Carina Alfsdotter - Coach & Konsult.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK